Telefon: 52/411-277

Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 46.


EOC EXPRESS10 HAJFESTÉK 8 ASH 60 ML <AP.>

Cikkszám:12148

Leírás:Csak 10 percben: Optimális őszhaj fedés, világosítás 3 árnyalatig, tökéletes ápoló hatás, tartós és intenzív színek.

Legújabb hajfestékünk nagysága a Kinetic Color System technológiájában rejlik: Nagy pigment tartalmú festék, ami a pigmentek gyors reakcióidejének köszönhetően csupán 10 perc alatt kifejti hatását. A termékben találhatóak lassabban reagáló pigmentek is, ezek stabilizálják és teszik maradandóvá a színt. A termék hyaluronsavat tartalmaz, amely garantálja a rostok megfelelő hidratáltságát és erőt, rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.Fontos kérdések a termékkel kapcsolatban:

- Mi van, ha tovább van fent, mint 10 perc? Elkezd sötétedni és sárgulni tőle a haj.

- Mely hajfestési folyamatra a legkiválóbb? A választékok lenövésének eltüntetésére.

- Állandó használatra is alkalmas? Alkalmazható, de arra az Alfaparf Evolution of the CUBE ajánlott, hiszen ez a termék a gyorsaságából kifolyólag túlpigmentált, ami rendszeres (a teljes hajon történő) alkalmazásánál nem szerencsés. A választékok lenövésének eltüntetésére kiváló, mikor a hölgyeknek éppen csak 10 percük, de mégsem szeretnének lenőtt hajat.

- Mekkora a színpalettája? 15 színt tartalmaz, ami az Evolution of the Color CUBE Oxid’o krémhidrogénjével használható.

- Hogyan a legkönnyebb felvinni a hajra? Aplikátorral.

- Mivel mosható le a termék? Csak a saját, speciális samponjával, az Evolution of the Color 10’ Post Color lezáró samponnal.

- Egyéb tudnivalók a termék használatával kapcsolatban? A festett részeken az előkezelő használata kötelező. Száraz hajra visszük fel az anyagot. Sötét színnél érdemes kontúr krémet használni.

Ár:1 599 Ft

Mennyiség: 

Bútorok berendezések

Fodrászcikkek

Kozmetika

Műköröm, Pedikür

Masszázs termékek

Szappanok

Bio termékek