Telefon: 52/411-277

Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 46.


MESOVITAL ALMA ŐSS.SZÉRUM 30 ML <ST.>

Cikkszám:00866

Leírás:

Lady Stella Youth Active terméksor professzionális kozmetikum, ezeket a termékeket kizárólag regisztrált szakemberek részére értékesítjük! A vásárláshoz regisztrálnia kell magát!
Youth Active Bőrfiatalság Aktiváló szérum 35+ minden bőrtípusra

alma őssejt ( PhytoCellTec™ Malus Domestica) * hyaluronsav * klorofill * C vitamin

30ml
Feszes,fiatal bársonyos bőr!

A növényi alma őssejt szérum a bőr saját őssejtjeit aktiválja, elősegíti az egészséges sejtosztódást, ezáltal csökkenti a ráncokat és küzd az öregedés látható nyomai ellen. Az oxigéndús klorofil hámképző és sejtmegújító hatású. A szérum gazdag hyaluronsavban és kollagénszintézist stimuláló, öregedésgátló C –vitaminban. Feszes, fiatal bőrképet, bársonyos, egyenletes bőrfelszínt eredményez, rendszeres használata fenntartja az őssejtek aktív működését a kozmetikai kezelések közötti időszakban is.Egyedülálló, díjnyertes hatóanyag hozzáadásával készült kollekció: PhytoCellTech™ Malus Domestica, Európai kozmetikai innováció díjas hatóanyag, mely a legmagasabb hatásfokban juttatja a bőr mélyebb rétegeibe az almából kinyert őssejteket.

Paraffin, parabén, mesterséges színezékmentes. Használati utasítást keresse a dobozban található tájékoztatón. Ultrahangos kezeléshez is alkalmazható.

Ár:3 805 Ft

Mennyiség: 

Bútorok berendezések

Fodrászcikkek

Kozmetika

Műköröm, Pedikür

Masszázs termékek

Szappanok